Νέα στον χώρο των ανυψωτικών μηχανημάτων

Νέα στον χώρο των ανυψωτικών μηχανημάτων

Κυκλοφόρησε νέα γκάμα 48V ηλεκτροκίνητων περονοφόρων ανυψωτικών μηχανημάτων. Η ανυψωτική τους ικανότητα καλύπτει το εύρος από 1,3 μέχρι 2 τόνους, δίνοντας έτσι την επιλογή που ταιριάζει σε κάθε εφαρμογή.

Τα νέα αυτά μοντέλα χάρη στις συμπαγείς διαστάσεις τους γίνονται η καλύτερη επιλογή είτε σε εφαρμογές μονάδων αποθήκευσης ή σε κέντρα διανομής. Με την εκτενή γκάμα στους ιστούς προσφέρουν ευελιξία και υψηλή παραγωγικότητα. Η νέα αυτή σειρά που περιλαμβάνει 3-τροχα και 4-τροχα μοντέλα έρχεται να διευκολύνει τον χειριστή με την αυξημένη και βελτιωμένη εργονομία του.

Τα νέα χαρακτηριστικά του βασικού εξοπλισμού όπως τα ελαιοψυχόμενα δισκόφρενα, η χαμηλή στάθμη θορύβου λειτουργίας, η χαμηλή κατανάλωση ενέργειας προσφέρουν ασφαλή και παραγωγική λειτουργία. Ο νέος ευανάγνωστος πίνακας οργάνων προσφέρει πληθώρα
πληροφοριών στον χειριστή βοηθώντας με αυτόν τον τρόπο στην αρτιότερη και πλήρη γνώση, ανά πάσα στιγμή των συνθηκών λειτουργίας του περονοφόρου. Η χρήση των χαρακτηριστικών όπως τα ελαιοψυχόμενα δισκόφρενα που δεν απαιτούν συχνές αλλαγές και σε συνδυασμό με τα μεσοδιαστήματα μεταξύ των service στις 1.000 ώρες, τα νέα μοντέλα χαμηλώνουν σημαντικά το κόστος συντήρησης.

 

Δεν Υπάρχουν Σχόλια Ακόμα.

Αφηστε Σχολιο